Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  GalleryGallery  KėrkoKėrko  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...

Shko poshtė 
+15
didi
rexhi
devil princess
aisley
Studenti
kosta
jurgeni
azrael
El_ninjo
tajla
arla90
fefe_metallica
Ermagedon
elda
AI_CUNI_ATJE
19 posters
Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3
AutoriMesazh
JennY_Valo

JennY_Valo

Numri i postimeve : 424
Registration date : 20/02/2008

C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty
MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 5:52 pm

mua per vete me pelqejn shum pearcing si te cunat ashtu dhe te gocat (normal qe jo ne vende te papershtatshme se demtojn edhe shendetin thojn) por qe me duken shum cool, por kur vjen puna te vetja ime, nuk kam guxim te shpoj as veshin pr her te 2te, kam shuum frik. pale
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
Greta

Greta

Numri i postimeve : 560
Registration date : 25/01/2008

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 5:56 pm

vurn nja dy shoqet e mia pirsing tek veshi me jenny dhe ste dhimbte fare thane ato ma do mendja qe ne cfare do lloj vendi ta vesh duhet te ket mpirje apo ku e di un sma do mendja qe te dhemb shume kur ve pirsing.
JennY_Valo

JennY_Valo

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 6:01 pm

Greta shkruajti:
vurn nja dy shoqet e mia pirsing tek veshi me jenny dhe ste dhimbte fare thane ato ma do mendja qe ne cfare do lloj vendi ta vesh duhet te ket mpirje apo ku e di un sma do mendja qe te dhemb shume kur ve pirsing.

e di mi dhe mua kshtu me thojn qe nuk te dhemb shum, por mar vesh une, megjithse vethet i kam ven ne moshen 3 vjecare. sa qef kam te ve nje pirsing por nuk ma mban mi.....nje shoku im ka ven pirsing ne gjuh dhe thot qe sht e mrekullueshme dhe se cdo kush duhet ta provoj, por une nuk mar mundimin as ta mendoj. bblleeaahhh
Greta

Greta

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 6:03 pm

po mire mi jenny ti ske ber asnjeher gjilpera psh qe paske aq shume fike se me shume se aq sduhet te dhembi nejse do e besosh bashke me mu(se dhe un kam fike dhe se di sa dhemb)kur ta provosh.
JennY_Valo

JennY_Valo

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 6:07 pm

Greta shkruajti:
po mire mi jenny ti ske ber asnjeher gjilpera psh qe paske aq shume fike se me shume se aq sduhet te dhembi nejse do e besosh bashke me mu(se dhe un kam fike dhe se di sa dhemb)kur ta provosh.

une gjilpera???? iii pse mi kujtove? kur bej un gjilper e mer vesh gjith spitali mi. ne ver u nisa me nje shoqe te piroheshim te dyja, ajo do e mbushte veshin plot kurse une jo, vetem nje qe ti beja 2 veth, dhe u kthyem. ja mbusha mendjen dhe asaj qe do vuante. por jam betuar qe kte ver do ve patjeter pearsing dhe nqs nuk e bej do me rrafin ca njerez. uuee gjith kjo zhurm me mua vetem per nje shpim te vogel. ppfffff Smile Smile Smile
Greta

Greta

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 6:09 pm

Very Happy Very Happy Wink
JennY_Valo

JennY_Valo

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty19/3/2008, 6:12 pm

Razz Wink
Bojana

Bojana

Numri i postimeve : 453

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty29/3/2008, 11:05 am

Eldes psh, iu kap piercing qe ka te veshi te rrjeta e volejbollit edhe ia cau veshin mespermes. Une nuk e shifja dot. Kjo do te thote qe pervec vendeve te rrezikshme, edhe aty ku eshte normale, po spate kujdes maksimal, kushedi ca ndodh.
devil princess

Numri i postimeve : 1067
Registration date : 10/02/2008

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty29/3/2008, 11:10 am

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY KUSHEDI SA DHEMBI
MUA ME PELQEJNE PIRSING POR KAM SHUME FRIK TI VE
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...   C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?... - Faqe 3 Empty

C'FARE MENDONI PER PIRSING TEK DY GJINITE?...
Mbrapsht nė krye 
Faqja 3 e 3Shko tek faqja : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Cfare po mendoni keto momente..........?
» Cfare do zgjidhje?
» Cfare nr keni ???
» Cfare pelqeni me shume ???
» Cfare do te ndryshonit ne jeten tuaj....

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
 :: Arkiva e forumit :: Arkiva e forumit-
Kėrce tek: