| thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme | |
|
+7toni montana devil princess fefe_metallica jurgeni Ermagedon Greta El_ninjo 11 posters |
Autori | Mesazh |
---|
El_ninjo
Numri i postimeve : 526 Age : 34 Registration date : 01/02/2008
| Titulli: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 11/3/2008, 6:35 pm | |
| gjermanisht psh ich liebe dich | |
|
| |
El_ninjo
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 11/3/2008, 6:36 pm | |
| 1= I like you 2= I love you 3= Youre funny 4= Youre cool 5= I dont really care for your personality 6= I wanna be you 7= Youre sexy 8= You have a nice body 9= I hate you 10= Youre boring 11= your gay and your just a waste of air 12= You have an awesome personality 13= I want a kiss 14= I wanna be your best friend 15= I want to go out with you 16= Im looking for a relationship with you 17= be wit me 18= youre cute 19= I dont know you well enough 20= I want you in my life 21= lets give it another try 22= I can forgive you lets try it! 23= no one can ever replace u 24= being your friend is really great 25= u never change 26= u silly as hell 27= I miss u 28= I want u and only u 29= can we just make up for old time sake! 30= I want a one night stand with u which number will u giv me? | |
|
| |
Greta
Numri i postimeve : 560 Age : 32 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 11/3/2008, 7:05 pm | |
|
Edituar pėr herė tė fundit nga Greta nė 12/3/2008, 3:58 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
Ermagedon
Numri i postimeve : 1630 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 12:02 am | |
| ja ku e keni ne te gjitha gjuhet e botes ktu poshte
Albanian - Te Dua English - I Love You Afrikaans - Ek het jou lief Arabic - Ana Behibak ( to male) Arabic - Ana behibek ( to female) Armenian - Yes kez sirumen Bambara - M ' bi fe Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi Belarusian - Ya tabe kahayu Bisaya - Naihigugma ago kanimo Bulgarian - Obicham te Cambodia - Sohro lahn nhee ah Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a Catalan - T'estimo Cheyenne - Ne mohotatse Chichewa - Ndimakukonda Corcian - Ti tengu caru ( tu male) Creol - Mi aime jou Croatian - Volim te Czezh - Miluji te Danish - Jeg Elsker dig Dutch - Ik hou van jou Esperanto - Mi amas vin Estonian - Ma armastan sind Ethiopian - Afgreki' Faroese - Eg elski teg Farsi - Doset daram Filipino - Mahal Kita Finnish - Mina rakastan sinua French - je t'aime je t'adore Frisian - ik fan halt dy Gaelic - Ta gram agam ort Georgian - Mikharvar German - Ich Liebe Dich Grek - S'agapo Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo Hiligaynon - Palangga ko ikaw Hawaiian - Aloha Au la ` oe Hebrew - Ani ohev otah ( to female) Hebrew - Ani ohev otha ( to male ) Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw Hindi - Hum Tumhe Pyar Ksarte hae Hmong - Kuv hlub koj Hopi - Nu' umi unangwa ' ta Hungarian - Szeretlek Icelandic - Eg Elska tig Ilonggo - Palangga ko ikaw Indonesian - Saya cinta padamu Inuit - Negligevapse Irish - Taim i' ngra leat Italian - Ti amo Japanese - Aishiteru Kannada Naanu ninna preetisuttene Kapampangan - Kaluguran daka Kiswahili - Nakupenda Konkani - Tu magel moga cho Korean - Sarang Heyo Latin - Te Amo Latvian - Es tevi miilu Lebanese - Bahibak Lithuanian - Tave myliu Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu Malayalam - Njan Ninne Premikunnu Mandarin Chinese - Wo ai ni Marathi - Me tula prem karto Mohawk - Kanbhik Moroccan - Ana moajaba bik Nahuatl - Ni mits neki Navaho - Ayor anosh'ni Norwegian - Jeg Elsker Deg Pandacan - Syota no kita!! Pangasinan - Inaru Taka Papiamento - Mi ta stimabo Persian -Doo set daaram Pig Latin - lay ovlay ouyay Polish - Kocham Ciebie Portuguese - Eu Te Amo Romanian - Te iubecs Russian - Ya tebya liubliu Scot Gaelic - Tha gra/dh agam ort Serbian - Volim te Setswana - Ke a go rata Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan Sioux - Techihhila Slovak - Lu ' bim ta Slovenian - Ljubim te Spanish - Te Quero / Te Amo Swahili - Ninapenda wewe Swedish - Jag alskar dig Swiss-German - Ich lieb Di Surinam - Mi lobi joe Tagalog - Mahal kita Taiwanese - Wa ga ei li Tahitian - Ua here Vau la Oe Tamil - Nan unnai kathalikarae Telugu - Nenu ninnu premistunnanu Thai - Chan rak khun ( to male) Thai - Phom rak khun ( to female ) Turkish - Seni Seviyourum Ukrainian - Ya tebe kahayu Urdu - mai aap say karta hoo Vietnamese - anh ye^u em ( to female) Vietnamese - Em ye^u anh ( to male) Welsh - 'Rwy'n dy gary di Yiddish - ikh hob dikh Yoyuba - Mo ni fe | |
|
| |
jurgeni
Numri i postimeve : 1432 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 3:06 am | |
| copy paste | |
|
| |
fefe_metallica
Numri i postimeve : 1517 Age : 33 Registration date : 23/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 3:03 pm | |
| kush eshte shteti dhe kush eshte gjuha aty jurgen ?? | |
|
| |
devil princess
Numri i postimeve : 1067 Age : 32 Registration date : 10/02/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 4:05 pm | |
| | |
|
| |
toni montana
Numri i postimeve : 38 Age : 34 Registration date : 11/03/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 5:01 pm | |
| ke do ti devil dhe ke urren | |
|
| |
jurgeni
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 6:58 pm | |
| | |
|
| |
stigmata
Numri i postimeve : 39 Age : 36 Registration date : 12/03/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 7:17 pm | |
| ska kinez ose arab me ma perkthy mu kto qe ke shkrujt or shoku operator | |
|
| |
stigmata
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 7:19 pm | |
| ska kinez apo arab me ma perkthy mu keto qe ke shkruj mer shoku intelektual:P:P:P - Ermagedon shkruajti:
- ja ku e keni ne te gjitha gjuhet e botes ktu poshte
Albanian - Te Dua English - I Love You Afrikaans - Ek het jou lief Arabic - Ana Behibak ( to male) Arabic - Ana behibek ( to female) Armenian - Yes kez sirumen Bambara - M ' bi fe Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi Belarusian - Ya tabe kahayu Bisaya - Naihigugma ago kanimo Bulgarian - Obicham te Cambodia - Sohro lahn nhee ah Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a Catalan - T'estimo Cheyenne - Ne mohotatse Chichewa - Ndimakukonda Corcian - Ti tengu caru ( tu male) Creol - Mi aime jou Croatian - Volim te Czezh - Miluji te Danish - Jeg Elsker dig Dutch - Ik hou van jou Esperanto - Mi amas vin Estonian - Ma armastan sind Ethiopian - Afgreki' Faroese - Eg elski teg Farsi - Doset daram Filipino - Mahal Kita Finnish - Mina rakastan sinua French - je t'aime je t'adore Frisian - ik fan halt dy Gaelic - Ta gram agam ort Georgian - Mikharvar German - Ich Liebe Dich Grek - S'agapo Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo Hiligaynon - Palangga ko ikaw Hawaiian - Aloha Au la ` oe Hebrew - Ani ohev otah ( to female) Hebrew - Ani ohev otha ( to male ) Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw Hindi - Hum Tumhe Pyar Ksarte hae Hmong - Kuv hlub koj Hopi - Nu' umi unangwa ' ta Hungarian - Szeretlek Icelandic - Eg Elska tig Ilonggo - Palangga ko ikaw Indonesian - Saya cinta padamu Inuit - Negligevapse Irish - Taim i' ngra leat Italian - Ti amo Japanese - Aishiteru Kannada Naanu ninna preetisuttene Kapampangan - Kaluguran daka Kiswahili - Nakupenda Konkani - Tu magel moga cho Korean - Sarang Heyo Latin - Te Amo Latvian - Es tevi miilu Lebanese - Bahibak Lithuanian - Tave myliu Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu Malayalam - Njan Ninne Premikunnu Mandarin Chinese - Wo ai ni Marathi - Me tula prem karto Mohawk - Kanbhik Moroccan - Ana moajaba bik Nahuatl - Ni mits neki Navaho - Ayor anosh'ni Norwegian - Jeg Elsker Deg Pandacan - Syota no kita!! Pangasinan - Inaru Taka Papiamento - Mi ta stimabo Persian -Doo set daaram Pig Latin - lay ovlay ouyay Polish - Kocham Ciebie Portuguese - Eu Te Amo Romanian - Te iubecs Russian - Ya tebya liubliu Scot Gaelic - Tha gra/dh agam ort Serbian - Volim te Setswana - Ke a go rata Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan Sioux - Techihhila Slovak - Lu ' bim ta Slovenian - Ljubim te Spanish - Te Quero / Te Amo Swahili - Ninapenda wewe Swedish - Jag alskar dig Swiss-German - Ich lieb Di Surinam - Mi lobi joe Tagalog - Mahal kita Taiwanese - Wa ga ei li Tahitian - Ua here Vau la Oe Tamil - Nan unnai kathalikarae Telugu - Nenu ninnu premistunnanu Thai - Chan rak khun ( to male) Thai - Phom rak khun ( to female ) Turkish - Seni Seviyourum Ukrainian - Ya tebe kahayu Urdu - mai aap say karta hoo Vietnamese - anh ye^u em ( to female) Vietnamese - Em ye^u anh ( to male) Welsh - 'Rwy'n dy gary di Yiddish - ikh hob dikh Yoyuba - Mo ni fe | |
|
| |
stigmata
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 7:20 pm | |
| te lumte dora madhe flamur:) | |
|
| |
Ferrari
Numri i postimeve : 162 Age : 33 Registration date : 02/02/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 12/3/2008, 10:38 pm | |
| | |
|
| |
devil princess
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 14/3/2008, 10:53 am | |
| I LOVE YOU UPPPSS FORGOT I HATE YOU | |
|
| |
El_ninjo
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 14/3/2008, 5:35 pm | |
| tani ndaje mendjen e urren apo e do? | |
|
| |
Ermagedon
Numri i postimeve : 1630 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 14/3/2008, 7:42 pm | |
| po ti el ninjo ne nj teme tjeter ke shkruar se urrejtja eshte nje lloj dashurie | |
|
| |
devil princess
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 15/3/2008, 11:48 am | |
| URREJTJA ESHTE URREJTJE DHE KUR URREN URREN | |
|
| |
Kitty
Numri i postimeve : 101 Age : 32 Registration date : 29/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 28/3/2008, 8:15 pm | |
| | |
|
| |
A.N.I.
Numri i postimeve : 348 Age : 32 Registration date : 20/02/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 28/3/2008, 11:02 pm | |
| English - I love you Afrikaans - Ek het jou life Arabic - Ana behibak (to male) Arabic - Ana behibek (to female) Armenian - Yes kez sirumen Bambara - M'bi fe Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi Belarusian - Ya tabe kahayu Bisaya - Nahigugma ako kanimo Bulgarian - Obicham te Cambodian - Soro lahn nhee ah Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a Catalan - T'estimo Cheyenne - Ne mohotatse Chichewa - Ndimakukonda Corsican - Ti tengu caru (to male) Creol - Mi aime jou Croatian - Volim te Czech - Miluji te Danish - Jeg Elsker Dig Dutch - Ik hou van jou Esperanto - Mi amas vin Estonian - Ma armastan sind Ethiopian - Afgreki' Faroese - Eg elski teg Farsi - Doset daram Filipino - Mahal kita Finnish - Mina rakastan sinua French - Je t'aime, Je t'adore Frisian - Ik hāld fan dy Gaelic - Ta gra agam ort Georgian - Mikvarhar German - Ich liebe dich Greek - S'agapo Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo Hiligaynon - Palangga ko ikaw Hawaiian - Aloha Au Ia`oe Hebrew - Ani ohev otah (to female) Hebrew - Ani ohev et otha (to male) Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae Hmong - Kuv hlub koj Hopi - Nu' umi unangwa'ta Hungarian - Szeretlek Icelandic - Eg elska tig Ilonggo - Palangga ko ikaw Indonesian - Saya cinta padamu Inuit - Negligevapse Irish - Taim i' ngra leat Italian - Ti amo Japanese - Aishiteru Kannada - Naanu ninna preetisuttene Kapampangan - Kaluguran daka Kiswahili - Nakupenda Konkani - Tu magel moga cho Korean - Sarang Heyo Latin - Te amo Latvian - Es tevi miilu Lebanese - Bahibak Lithuanian - Tave myliu Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu Malayalam - Njan Ninne Premikunnu Mandarin Chinese - Wo ai ni Marathi - Me tula prem karto Mohawk - Kanbhik Moroccan - Ana moajaba bik Nahuatl - Ni mits neki Navaho - Ayor anosh'ni Norwegian - Jeg Elsker Deg Pandacan - Syota na kita!! Pangasinan - Inaru Taka Papiamento - Mi ta stimabo Persian - Doo-set daaram Pig Latin - Iay ovlay ouyay Polish - Kocham Ciebie Portuguese - Eu te amo Romanian - Te iubesc Russian - Ya tebya liubliu Scot Gaelic - Tha gra\dh agam ort Serbian - Volim te Setswana - Ke a go rata Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan Sioux - Techihhila Slovak - Lu`bim ta Slovenian - Ljubim te Spanish - Te quiero / Te amo Swahili - Ninapenda wewe Swedish - Jag alskar dig Swiss-German - Ich lieb Di Surinam - Mi lobi joe Tagalog - Mahal kita Taiwanese - Wa ga ei li Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe Tamil - Nan unnai kathalikaraen Telugu - Nenu ninnu premistunnanu Thai - Chan rak khun (to male) Thai - Phom rak khun (to female) Turkish - Seni Seviyorum Ukrainian - Ya tebe kahayu Urdu - mai aap say pyaar karta hoo Vietnamese - Anh ye^u em (to female) Vietnamese - Em ye^u anh (to male) Welsh - 'Rwy'n dy garu di Yiddish - Ikh hob dikh Yoruba - Mo ni fe | |
|
| |
A.N.I.
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 28/3/2008, 11:03 pm | |
| kam pershtypjen se me kete e mbyll fare temen, se nuk ka ngelur asnje gjuhe tjeter per te thene fjalen te dua | |
|
| |
devil princess
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 29/3/2008, 12:07 pm | |
| COPY PASTE DHE TI SI ERI MMMMMMMMMMMMM??????????? | |
|
| |
A.N.I.
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 29/3/2008, 7:42 pm | |
| ajj, se kisha par qe i kishte shkruajtur dhe eri keto....sorry!!!!!! | |
|
| |
Kitty
Numri i postimeve : 101 Age : 32 Registration date : 29/01/2008
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 30/3/2008, 12:21 pm | |
| - A.N.I. shkruajti:
- English - I love you
Afrikaans - Ek het jou life Arabic - Ana behibak (to male) Arabic - Ana behibek (to female) Armenian - Yes kez sirumen Bambara - M'bi fe Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi Belarusian - Ya tabe kahayu Bisaya - Nahigugma ako kanimo Bulgarian - Obicham te Cambodian - Soro lahn nhee ah Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a Catalan - T'estimo Cheyenne - Ne mohotatse Chichewa - Ndimakukonda Corsican - Ti tengu caru (to male) Creol - Mi aime jou Croatian - Volim te Czech - Miluji te Danish - Jeg Elsker Dig Dutch - Ik hou van jou Esperanto - Mi amas vin Estonian - Ma armastan sind Ethiopian - Afgreki' Faroese - Eg elski teg Farsi - Doset daram Filipino - Mahal kita Finnish - Mina rakastan sinua French - Je t'aime, Je t'adore Frisian - Ik hāld fan dy Gaelic - Ta gra agam ort Georgian - Mikvarhar German - Ich liebe dich Greek - S'agapo Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo Hiligaynon - Palangga ko ikaw Hawaiian - Aloha Au Ia`oe Hebrew - Ani ohev otah (to female) Hebrew - Ani ohev et otha (to male) Hiligaynon - Guina higugma ko ikaw Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae Hmong - Kuv hlub koj Hopi - Nu' umi unangwa'ta Hungarian - Szeretlek Icelandic - Eg elska tig Ilonggo - Palangga ko ikaw Indonesian - Saya cinta padamu Inuit - Negligevapse Irish - Taim i' ngra leat Italian - Ti amo Japanese - Aishiteru Kannada - Naanu ninna preetisuttene Kapampangan - Kaluguran daka Kiswahili - Nakupenda Konkani - Tu magel moga cho Korean - Sarang Heyo Latin - Te amo Latvian - Es tevi miilu Lebanese - Bahibak Lithuanian - Tave myliu Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu Malayalam - Njan Ninne Premikunnu Mandarin Chinese - Wo ai ni Marathi - Me tula prem karto Mohawk - Kanbhik Moroccan - Ana moajaba bik Nahuatl - Ni mits neki Navaho - Ayor anosh'ni Norwegian - Jeg Elsker Deg Pandacan - Syota na kita!! Pangasinan - Inaru Taka Papiamento - Mi ta stimabo Persian - Doo-set daaram Pig Latin - Iay ovlay ouyay Polish - Kocham Ciebie Portuguese - Eu te amo Romanian - Te iubesc Russian - Ya tebya liubliu Scot Gaelic - Tha gra\dh agam ort Serbian - Volim te Setswana - Ke a go rata Sindhi - Maa tokhe pyar kendo ahyan Sioux - Techihhila Slovak - Lu`bim ta Slovenian - Ljubim te Spanish - Te quiero / Te amo Swahili - Ninapenda wewe Swedish - Jag alskar dig Swiss-German - Ich lieb Di Surinam - Mi lobi joe Tagalog - Mahal kita Taiwanese - Wa ga ei li Tahitian - Ua Here Vau Ia Oe Tamil - Nan unnai kathalikaraen Telugu - Nenu ninnu premistunnanu Thai - Chan rak khun (to male) Thai - Phom rak khun (to female) Turkish - Seni Seviyorum Ukrainian - Ya tebe kahayu Urdu - mai aap say pyaar karta hoo Vietnamese - Anh ye^u em (to female) Vietnamese - Em ye^u anh (to male) Welsh - 'Rwy'n dy garu di Yiddish - Ikh hob dikh Yoruba - Mo ni fe po ne sunskriptisht e keni gjetur??!!!! | |
|
| |
devil princess
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 30/3/2008, 1:18 pm | |
| | |
|
| |
jurgeni
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme 30/3/2008, 5:46 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme | |
| |
|
| |
| thoni te dua ne menyra dhe gjuhe te ndryshme | |
|