| Barceleta ! | |
|
+13devil princess del piero elvis babygirl AI_CUNI_ATJE R.e.d.i.A Greta tajla elda Mikona azrael Ermagedon fefe_metallica 17 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
fefe_metallica
Numri i postimeve : 1517 Age : 33 Registration date : 23/01/2008
| Titulli: Barceleta ! 24/1/2008, 12:14 am | |
| shte 1 cun dhe iken e blen 1 paqet ne 1 dyqan ! i jep ai xhaje 1 paqet dhe lexon ai cuni "pirja e duhanit krijon impotence " ..... dhe i thot xhajes : "o xhaje me jip me mir 1 nga qe shkaktojne kancer" | |
|
| |
Ermagedon
Numri i postimeve : 1630 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 24/1/2008, 12:25 am | |
| Hyn zysha ne mesim dhe e thote nxenesve: -Kush mendon se eshte budalla le te ngihet ne kembe. Per cudine e te gjitheve fefe ngihet ne kembe. -Cfare fefe, ti mendon se je budalla,-i thote mesuesja. -Jo mesuese,-pergjigjet fefja,-por me vinte gjynah te te lija vetm ty ne kembe!!! | |
|
| |
azrael
Numri i postimeve : 752 Age : 32 Registration date : 24/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 27/1/2008, 11:52 am | |
| kjo eshte histori e vertete. nje nate po flija tek cuni i halles, po shikonim tv "american pie" pa mbaruar kjo filloi nje film horror tek sky max. cuni i halles donte te shikonte filmin horror ndersa une "american pie". ai:-lene ate e burr se eshte film per adoleshente. une:-pse une nuk jam adoleshent? ai:-ti nuk je adoleshent , ti je shqiptar. | |
|
| |
Mikona
Numri i postimeve : 181 Age : 32 Registration date : 24/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:37 pm | |
| Before marriage: He: Yes. At last. It was hard waiting. She: Do you want me to leave? He: NO! Don't even think about it. She: Do you love me? He: Of course! She: Have you ever cheated on me? He: NO! Why you even asking? She: Will you kiss me? He: Yes! She: Will you hit me? He: No way! She: Can I trust you? Now after marriage you can read it from bottom to the top !!!! | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:39 pm | |
| Plaku ne autobus Hup nje plak ne autobus dhe pas ca minutash i thote nje te riu qe ishte ulur. - Or cun a ngrihesh pak qe te ulem un se jam plak e po me dhembin kembet. - Po ti kur ke qen i ri a ngriheshe per tu liru karrigen pleqeve ? - i thote cuni ri. - Po ngrihesha gjithmone - i thote plaku - Po prandaj te dhembin kembet tani | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:39 pm | |
| Fantazi erotike Te pelqen qe te prekin lehte ? Qe te ledhatojne ? Qe te afrohen gjithnje e me shum trupit tend ? Qe te bejne te djersitesh ? Te pelqen frymemarrja e dikujt tjeter prane teje ? Te pelqen te arrish deri ne fund ? Apo vetem ne hyrje ? Te pelqen hyrje,dalje ? Te hipesh te zbresesh ? Te fillosh e ftohte, e te perfundosh e gjitha e nxhejte dhe e djersitur ?? MERR AUTOBUZIN ! Transporti publik realizon te gjitha fantazit e tua erotike !.....haha | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:40 pm | |
| Llogjika e te ndjekurit te gjerave
Ne klase mesuesja pyet nxensit: -Ne nje peme jan 5 zogj. Nje gjahtar qellon me cifte dhe vret 3 zogj. Sa zogj mbeten ne peme ? - 2 zogj mesuese - pergjigjet nje nxenes . - Bravo e gjete - thote mesuesja. - Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremen nga zhurma . Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote : - Bravo me pelqen llogjika qe perdor . - Ta them edhe un nje probleme mesuese ? - Thuaje -ia kthen mesuesja djalit qe kishte dhen pergjigjen e sakt - Jan 3 femra duke ngrene akullore , e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akulloren ne goje , cila nga keto te treja eshte e martuar ? - Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje - thote mesuesja - Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti , por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek. | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:41 pm | |
| Cudia ne spital Ne spitalin e Tiranes po ndodhte ne fenomen i cuditshem pasi cdo te diele vdiste nga nje pacient ne oren 11 te mengjesit ne te njejten dhome. Doktorret nuk dinin si ta shpjegonin kete gje keshtu qe pasi 4 paciente vdiqen 4 te diela rresht vendosen te zbulonin shkakun. Disa minuta para ores 11 shkojne te dhoma misterioze dhe presin. Ne ate kohe kalon Nafija, pastruesja. Doktorret i thone qe te vije me vone se po bejne dicka.- S'ka problem mi gaxhio, vetem me pastru pak una, vazhdoni ju - thot Nafija dhe heq respiratorin nga priza dhe fut fshesen me korent. haha | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:42 pm | |
| Nje shok i thote tjetrit, hajde se te kam gjet pune. Duhet te vishesh si majmun ne kopshtin zologjik edhe te argetosh femijet duke hypur ne peme. Ky pranon, por nje dite bie tek kafazi i Luanit. Atje fillon edhe kerkon ndihme. Luani i kthehet edhe i thote: Pusho mor trap se na pushuan nga puna te dyve | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:44 pm | |
| Nje burre po vertiteshe ne nje dyqan te madh si i humbur, thell ne mendime perplaset me nje burr tjeter burri#1 " me fal zoteri, nuk e kisha mendjen po kerkoj gruan" burri#2 " vertet?? edhe un gruan po kerkoj, dyqan i madh hesapi humbasin ato " burri #1 " po mir si duket gruaja tende?" burri #2 " ja esht e gjat e holl bjonde, syt blu me nje fund tee shkurter dhe nje bluze te tejdukshme dhe te ngushte", po gruaja tende si duket?? burri#1 " harroje plako gruan time edhe hec e gjejm taten" | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:45 pm | |
| Njė fshatar shikon se njė shofer i kish prishur gardhin e arės me makinėn e tij . E takon shoferin dhe i thotė : Do ti thyej xhamat e makinės , mė ke prishur gardhin - O xhaxha , kij mėndjen ore se e kam blerė 8 milion ! Nuk dua tė dij fare , nuk e ke blerė 500 mijė lekė ...!?........................haha | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:47 pm | |
| Nje deputet, pasi ishte zgjedhur, takohet me militantet e tij qe e kishin ndihmuar te fitonte...edhe i thote deputeti ketyre: si mund t'ua kthej nderin? I pari: Nje shtepi...edhe deputeti i thonte sekretarit: shkruaj "nje shtepi per te parin", e njejta gje ndodh me te dytin dhe te tretin...vjen i katerti, po ti ca don e pyet? I katerti ishte qeros dhe i tha: une dua lesh per koken meqe jam qeros...mire thote deputeti, edhe per kete shkruaj shtepi...po une te kerkova lesh mer jo shtepi, thote i katerti...deputeti: mos e ki problem mer vlla, se edhe keto te tjeret qe kane kerkuar shtepi, lesht kane me mor... | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 5:48 pm | |
| Shqiperia i shpall lufte Kines. Bene si bene Shqiptaret shkuan deri ne Kine. Presidenti Kinez e merr lajmin pak me vonese. Lajmeruesi: Zoteri, Shqiptaret u futen ne Pekin Presidenti: Kush jane Shqiptaret? Lajmeruesi: Nje popull ne Evrope Presidenti: Sa vete jane keta? Lajmeruesi: 3 milione Zoteri Presidenti: Ne cili Hotel jane vendosur? | |
|
| |
fefe_metallica
Numri i postimeve : 1517 Age : 33 Registration date : 23/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 6:10 pm | |
| hhahahahahah sa kam qesh Mikona | |
|
| |
azrael
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 7:06 pm | |
| | |
|
| |
elda
Numri i postimeve : 1086 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 8:40 pm | |
| Ishte nje here nje i moshur qe shikonte perdite lajmerimet per vdekje. Nje dite e pyet nje djale i ri se per cfare rrinte aty . I moshuari i thote se po priste te shi9konte lajmerimin e tij per vdekje . Cdo dite e shikonte ky djali i ri kete te moshuarin ke lajmerimet per vdekje. Nje dite duke kaluar aty shikon fotografine e ketij te moshuarit dhe thote me vete : e po nje dite qe i doli emri atij xhajes nuk ka ardhur ketu..... | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 10:08 pm | |
| Edhe ca.... Na ishte nje xhaje dhe ishte 50-vjec i pa martuar.kur vendosi te martohej djemt e lagjes filluan te talleshin.MORI XHAKUA NUSE TE RE ,EM PER VETE EM PER NE.dhe xhaja u kthehet dhe u thot.BAN VAKI SESHT CUDI,QE JU TE GJITH TE JENI FEMIJT E MI Nje djale donte te martohej me nje trashegimtare te pasur e tekanjoze. Zonje jam shume i dashuruar me ju. Cpune beni? -es. Ah, ashtu?! Dhe sa fiton? Hemm, njemije euro ne muaj. Mua ajo shifer, nuk me del as per te blere sapun! Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e piset!
Tersi Ne historine e fundit qe kisha une i kam qendruar gjithnje prane dhe ajo me la
Dhe ia perplasa ne fytyre: Te kujtohet kur te vdiq gjyshja? Une isha aty. Po kur ngele ne klase? Une isha aty. Po kur e humbe punen? Une isha aty per ty. Dhe ajo: Po ne fakt sjell ters!
Dy budallenj donin me ik diku deri ne nje vend me taxi dhe shkojne tek vendi i taksive. Shohin nje taksi aty qe ishte e ndezur dhe shoferi po rrinte brenda. Hapin deren mbrapa dhe futen qe te dy brenda te kjo taksia. Shoferi kur i degjon kthen koken mbrapa dhe i pyet: - Ku do ikim cuna? - Pse edhe ti do vish me ne eh? - i thone budallenjte
Beni kthehet nga shkolla me hundėn tė gjakosur, e jėma fillon tė bėrtasė...Bobo..ctė ndodhi, ndonjė aksident? Jo ..e ka fajin magjistari. Cili magjistar - Erdhi ne shkollė pėr shfaqje. Mė mori nė skenė dhe me nxorri 100 lekshe nga hundėt. A maskarai... Jo jo nė fakt ai nuk bėri gjė, fajin e kanė shokėt e klasės..pasi iku magjistari filluan tė kėrkojnėe a ka para tė tjera ne hundė
Beqoja nje ditė gjen njė thesar dhe gėrmon nje vend pėr ta fshehur. Mė vonė pėr tė gjetur vendin ku e ka fshehur shkruna aty: Bequa nuk ka fshef thesar kėtu. Kalojnė ditėt dhe Bequa kthehet pėr tė marrė thesarin, shkon tek vendi ku e ka fshehur, e sheh shenjėn qė ka lėne por sheh tė shkruar sipėr : Kėtė thesar se ka vjedhur Zequa.
na vajten dy shqiptare ne Amerike. Te dy u vendosen me shtepi balle per balle njeri tjetrit dhe mengjes per mengjes dalin ne dritare dhe ja fusin muhabetit. Vazhdon ky avaz deri sa nje nga komshijte u ankua dhe u tha se cbeni keshtu mengjes per mengjes se na nxorret gjumin. Pse nuk flisni ne telefon dhe na leni rehat. Te nesermen njeri nga shqiptaret i bie telefonit dhe i thote tjetrit mirmengjes e dil pak tek dritarja te bejme muhabet.
Ne nje shkolle fshati vjen inspektori i arsimit dhe hyn per kontroll ne klasen e katert fillore ne oren e gjuhes shqipe. Pasi hyri u beri nje pyetje nxenesve. Kush me formon nje fjali me emrin mami? Ngriten duart femijet dhe inspektori shkon e pyet nxenesin me te dobet, mesuesja po priste me ankth pergjigjjen. Nxenesi tha Mami i Mirit eshte prostitute. Mesuesja ngriu, inspektori i tha shume mire ulu. Ne pushim shkon inspektori dhe e pyet nxenesin qe u pergjigj. Ku e ka shtepine mami i Mirit?
Nje i djalosh deshiron ti bleje nje dhurate per ditelindje te dashures se tij te re dhe nuk ka akoma shume kohe qe jane njohur dhe deshiron te jete i kudesshem e te beje nje dhurate te sakte,vendos ti bleje nje pale doreza te cilat jane nje dhurate perfekte dhe romantike, por jo shume personale. Kish shkuar bashke me te motren dhe ajo ble nje pale mbathje. Gjate paketimit, shitesja ngaterron dhuratat, keshtu e dashura perfundon me te mbathuart dhe e motra me dorezat. Djaloshi shkruan nje bilete mbi dhurate: Kam zgjedhur kete dhurate, sepse kam vene re qe e ke zakon te mos i mbash kur dalim se bashku ne mbremje. Po te mos kish qene per tet moter, do te kisha zgjedhur nje model te gjate me kopsa, por ajo preferonte kete model me te shkurter, eshte me thjesht per tu hequr. Ato qe zgjodha une ishin me ngjyre delicate, por zonja qe mi shiti, me tregoi ato qe ajo mbante ne tre javet e fundit, dhe ishin me te forta,i dhashe te provoje te tuat dhe i rrinin shume mire. Do te doja shume qe te isha aty per te te ndihmuar kur ti te veshesh dhuraten time heren e pare, se me pas padyshim te tjera duar do te vijne ne kontakt me te para se une te arrij te te shoh perseri. Kur te heqesh dhuraten time, kujtohe ti frysh brenda, sepse kane nje veti te lengezohen brenda gjete perdorimit. Mendo se sa here do te te puth aty gjte gjithe vitit! Me dashuri. P.S. moda e fundit eshte ti perthyesh pak ne krye, ne menyre qe te duken pak qimet
.
Nje xhaje, pasi priti gati nje ore ne radhe, per te blere nje akullore, me ne fund i vjen radhe. blen akulloren, paguan leket, dhe niset te largohet i gezuar qe bleu akulloren ! Sapo e lepin akulloren, i kthehet -eses, i inatosur! Po ti moj shtrige, me pe mua se jam xhaje, dhe ma dhe akulloren te ftohte akull !!!...
P.S: uhhh, u lodha... | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 10:10 pm | |
| edhe kete, dje ma thane, se harrova... Shkon nje futbollist ne QUIZ + Spikerja i ben pyetjen. Kush eshte bomba me e fu-shme e te gjitha kohrave. Ai pergjigjet: Bomba atomike. Spikerja: E ndezim? Ai: Hey mos je gje budallaqe? haha | |
|
| |
Mikona
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 10:13 pm | |
| tregoni dhe ju ndonje, keto siper ishin te konsumuara, per faqe te zeze, bej shaka. behuni pak me aktive te kjo faqja | |
|
| |
elda
Numri i postimeve : 1086 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 10:13 pm | |
| Ne nje emision televiziv kishin marre Nanon dhe Berishen per te provuar inteligjencen e tyre. Spikerja: Po e nisim me ty zoti Nano..... sa bejne 3 + 3 ???????? Nano vonohet pak dhe pergjigjet 4. Berisha fillon duke qeshur dhe i thote spikeres.....jepi dhe nje mundesi tjeter budallait. Ok thote spikerja, Zoti Nano sa bejne 3 + 3 ??? Nano 5. Berisha fillon perseri duke qeshur dhe i thote ti jape edhe nje mundesi tjeter. Zoti Nano sa bejne 3 + 3 ??? Nano 6. Berisha qesh dhe thote: jepi edhe nje mundesi tjeter budallait | |
|
| |
tajla
Numri i postimeve : 228 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 10:32 pm | |
| PO MUA PSE NUK ME PELQYEN??????? | |
|
| |
Greta
Numri i postimeve : 560 Age : 32 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 11:26 pm | |
| hahahah shume te bukura... Ti elda di shume si keto pse si shkruan,si mbaj mend un ato qe me ke tregu se i shkruaja vet:P | |
|
| |
Greta
Numri i postimeve : 560 Age : 32 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 1/2/2008, 11:26 pm | |
| Gjithsesi kur te gjej no nji te bukur do e shkruaj me patjeter... | |
|
| |
azrael
| Titulli: Re: Barceleta ! 2/2/2008, 3:12 pm | |
| ishin nje dite tony montana, al capone dhe don corleone!i pyeti njeri:e tony montana quanto fano due piu due? -tre. -molto male e don corleone quanto fano due piu due? -qincue -molto male. e al capone quanto fano due piu due? 4. e 4 piu 4? 8 boom ma don corleone perche lo ai amazato? sapeva tropo. | |
|
| |
R.e.d.i.A
Numri i postimeve : 118 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Barceleta ! 3/2/2008, 2:58 am | |
| Urime te gjithve jan shume te bukura!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Barceleta ! | |
| |
|