| Lajmerime nga senati | |
|
+8pablo_escobar elda rexhi Bojana fefe_metallica tajla azrael jurgeni 12 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
jurgeni
Numri i postimeve : 1432 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Lajmerime nga senati 24/1/2008, 1:00 am | |
| lajmerime nga senati i shkolles | |
|
| |
azrael
Numri i postimeve : 752 Age : 32 Registration date : 24/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 26/1/2008, 6:06 pm | |
| e po nuk kam asnje lajmerim deri tani gjithsesi te jeni te sigurt qe do te njoftoheni.e se tani u kujtova festa e se premtes u anullua per arsye se nuk bliheshin biletat. per turp por kjo eshte e verteta.. | |
|
| |
tajla
Numri i postimeve : 228 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 26/1/2008, 8:11 pm | |
| EPO NUK BEHET FESTA VETEM ME VITET E PARA DHE TE DYTA!!!!! MEND PER HERE TJETER JU QE I ORGANIZONI KETO FESTA. | |
|
| |
fefe_metallica
Numri i postimeve : 1517 Age : 33 Registration date : 23/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 26/1/2008, 9:21 pm | |
| ca qenka kjo pun kshu! te dhaskali edhe kur bejne vetem vitet e 2 ska vende ! te vitet e 1 eshte me keq se ka me shume kacula lol | |
|
| |
azrael
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 27/1/2008, 11:26 am | |
| e por kur behet festa me te gjitha vitet behet nje rremuje e papare. nuk besoj qe ke qejf te ulesh ne kembe, pastaj po te vinin te gjithe do ishte goxha mire po ca ti bash.kshu e ka kjo pune . | |
|
| |
jurgeni
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 29/1/2008, 9:05 pm | |
| - fefe_metallica shkruajti:
- ca qenka kjo pun kshu!
te dhaskali edhe kur bejne vetem vitet e 2 ska vende ! te vitet e 1 eshte me keq se ka me shume kacula lol Te ne nuk kishte ndodh ndonje her tjeter qe te mos shitenin biletat, po ksaj rradhe se di se ca ka ba vaki | |
|
| |
Bojana
Numri i postimeve : 453 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 30/1/2008, 10:20 pm | |
| kam pershtypjen se fajin e kishin vitet e para, se ne kur beheshin festa kshu ikshim. po te them te drejten, une nuk bleva bilete se nuk ma ndjente te ikja ne feste. po ka shume mundesi qe ne date 15 shkurt te behet nje feste tjeter, dhe kete radhe te gjitha vitet bashke, qe mos i ngeli asnjerit hatri. | |
|
| |
azrael
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 31/1/2008, 6:23 pm | |
| | |
|
| |
jurgeni
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 1/2/2008, 3:46 pm | |
| | |
|
| |
azrael
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 1/2/2008, 6:45 pm | |
| mjafton te kenaqwsh s'eshte problem ku rri. | |
|
| |
jurgeni
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 1/2/2008, 8:54 pm | |
| edhe dj eshte i mir atje, jo si te rodi | |
|
| |
rexhi
Numri i postimeve : 444 Age : 34 Registration date : 30/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 4/2/2008, 8:42 pm | |
| kam qen vete nga ato qe organizoja festa dhe keq me vjen ta them po te ahmeti zor se shiten biletat nuk e di pse po nuk kan me qef te shkojn ne pube maturantet i kuptoj se duan te mos perzihen me vitet e tjera por prap ku jan vitet e 2 apo te 3 ? pastaj edhe te gjith vitet bashk ka lezetin e vet megjithese kur behet rremuje e kur te mbyt tymi i duhanit me mir te ikesh me vrap edhe dicka para 2 vjetesh kur beheshin festa mbusheshe plot por nga fillimii i vitit 2007 anulloheshin te gjitha festat ngaqe askush nuk shkonte normale dhe organizatoret kan fajin kryesor! | |
|
| |
Bojana
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 23/2/2008, 10:42 pm | |
| Persa i perket festes se 7 marsit, ka shume mundesi qe shkolla te mos organizoje nje feste per te gjithe, sepse cdo klase del me mesuesin kujdestar. Shpresoj qe edhe ne te dalim, jo si vjet. | |
|
| |
elda
Numri i postimeve : 1086 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 23/2/2008, 10:46 pm | |
| shpresojme se nuk ka ku te veje me keq se 7 marsi jone vjet.mgjs ne u kenaqemm vete me njeri-tjetrin,pa zyshen dmth,varja. | |
|
| |
pablo_escobar
Numri i postimeve : 294 Age : 34 Registration date : 28/02/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 28/2/2008, 9:59 pm | |
| senati ishkolles eshte nje nderthurje mes mashtruesve,kursanteve dhe vetem nje don kishoti qe jam une.ju bej thirrje ju nxenes qe ta beni mend mire kur te zgjidhni senatoret.sa per festat jane nje burim fitimi dhe per fat te keq,eshte ulur ndjeshem numri i injoranteve qe vijne neper festa kuturru. | |
|
| |
Bojana
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 28/2/2008, 10:07 pm | |
| E kush na qenke ti pablo_don kishoti_escobari qe hidhke akuza te tilla? Perderisa thua qe je edhe ti pjese e senatit, duhet te ishe i fundit qe i thoje keto fjale, sepse e para e punes senati i shkolles tone nuk ka arritur akoma ate rendesi, qe pastaj te behet grup i te gjitha atyre qe ti thua. Gjithsesi ky eshte mendimi jot, mendimi im eshte qe ti e ke gabim | |
|
| |
pablo_escobar
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 5/3/2008, 5:19 pm | |
| i urojme te gjithe mesuesve kudo qe ndodhen gezuar 7 marsin,falenderojme stafin drejtues qe po i ben oret e shkurtra vetem diten e festes se tyre dhe i bejme me dije te gjithe mesuesit qe te gjithe klasat kane perfunduar me mbledhje e lekeve per festen.mund te flini te qete. | |
|
| |
Greta
Numri i postimeve : 560 Age : 32 Registration date : 25/01/2008
| |
| |
The hacker
Numri i postimeve : 19 Age : 33 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 6/3/2008, 10:24 am | |
| | |
|
| |
rexhi
Numri i postimeve : 444 Age : 34 Registration date : 30/01/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 6/3/2008, 5:32 pm | |
| ahahah mer te vertet e bukur!!! | |
|
| |
pablo_escobar
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 7/3/2008, 10:19 am | |
| - Bojana shkruajti:
- E kush na qenke ti pablo_don kishoti_escobari qe hidhke akuza te tilla? Perderisa thua qe je edhe ti pjese e senatit, duhet te ishe i fundit qe i thoje keto fjale, sepse e para e punes senati i shkolles tone nuk ka arritur akoma ate rendesi, qe pastaj te behet grup i te gjitha atyre qe ti thua. Gjithsesi ky eshte mendimi jot, mendimi im eshte qe ti e ke gabim
sa per repliken tuaj bojana mund te them se i ka ikur koha e te mbajturit sekret ato cfar ndodhin atje brenda.une flas nga eksperienca dhe nga deshira e madhe qe senati te ece perpara,si i vetmi org i nxenesve ne shkolle.prap nga eksperienca ime 3 vjecare mund te them se ka pas senate me te mira se ky qe eshte tani. | |
|
| |
pablo_escobar
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 7/3/2008, 10:30 pm | |
| sot takuam jozefina topallin tek pedagogjikja.ishte shume e shpifme | |
|
| |
El_ninjo
Numri i postimeve : 526 Age : 34 Registration date : 01/02/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 7/3/2008, 10:32 pm | |
| po normale qe e shpifur do jet ,rri aty ne parlament mes gjith atyre gomreve | |
|
| |
A.N.I.
Numri i postimeve : 348 Age : 32 Registration date : 20/02/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 2/4/2008, 10:10 pm | |
| - pablo_escobar shkruajti:
- Bojana shkruajti:
- E kush na qenke ti pablo_don kishoti_escobari qe hidhke akuza te tilla? Perderisa thua qe je edhe ti pjese e senatit, duhet te ishe i fundit qe i thoje keto fjale, sepse e para e punes senati i shkolles tone nuk ka arritur akoma ate rendesi, qe pastaj te behet grup i te gjitha atyre qe ti thua. Gjithsesi ky eshte mendimi jot, mendimi im eshte qe ti e ke gabim
sa per repliken tuaj bojana mund te them se i ka ikur koha e te mbajturit sekret ato cfar ndodhin atje brenda.une flas nga eksperienca dhe nga deshira e madhe qe senati te ece perpara,si i vetmi org i nxenesve ne shkolle.prap nga eksperienca ime 3 vjecare mund te them se ka pas senate me te mira se ky qe eshte tani. eksperience 3 vjecare?? them se e mora me mend se kush je. nese je ai qe mendoj, shoku i el_ninjos, mendoj se i ke hyre shume seriozisht punes ne senat, dhe te vleresoj per kete,dhe me vjen mir qe senati i ish shkolles time ka anetare te perkushtuar | |
|
| |
A.N.I.
Numri i postimeve : 348 Age : 32 Registration date : 20/02/2008
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati 2/4/2008, 10:18 pm | |
| - pablo_escobar shkruajti:
- senati ishkolles eshte nje nderthurje mes mashtruesve,kursanteve dhe vetem nje don kishoti qe jam une.ju bej thirrje ju nxenes qe ta beni mend mire kur te zgjidhni senatoret.sa per festat jane nje burim fitimi dhe per fat te keq,eshte ulur ndjeshem numri i injoranteve qe vijne neper festa kuturru.
ketu me ke pelqyer, dhe them se ke te drejt.... ashtu ishte shnderruar senati i shkolles tone, kuptohet pervec disave,(meje) duke mar parasysh se sa her beheshin mbledhje gjeja kryesore per te cilen flitej ishin festat,qe me te vertet ishin bere burim fitimi, ne te njejten kohe kur shkolla jone kishte shume probleme te tjera me te rendesishme per te diskutuar,po ngaqe te gjith e kishin mendjen te puna e festave, dhe disa te tjere as nuk kujtoheshin te flisnin, jo sikur ishin senatore, te zgjedhur per te ngritur zerin,po sikur kishin ardhur thjesht per te lene ndonje ore mesimi, keshtu qe skishte kush te mendonte per problemet me te rendesishme te shkolles,prandaj ne fund i vihej faji drejtoreshes per rregullat qe vinte.po normal qe ajo pastaj do vepronte sipas mendjes se vet,perderisa nuk kishte nje qeveri nxenesish qe ti kundershtonte,apo te ngrinte zerin ne emer te gjith nxenesve te shkolles,sepse per kete pune ishim zgjedhur,apo jo? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Lajmerime nga senati | |
| |
|
| |
| Lajmerime nga senati | |
|