AI_CUNI_ATJE
Numri i postimeve : 967 Age : 37 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: HISTORI PERSONALE... 16/5/2008, 10:26 am | |
| - SANTUCO shkruajti:
- o shekspiro paskemi te 2 te njejtin problem se edhe mua me ka shkuar larg dhe i them se nqs nuk vjen tani afer do ta marr oqeanin me not.
cer shekspiri eee... pastaj uen afer e kam e la... aq afer sa mu ka shpif hahah | |
|
A.N.I.
Numri i postimeve : 348 Age : 32 Registration date : 20/02/2008
| Titulli: Re: HISTORI PERSONALE... 18/5/2008, 11:39 pm | |
| - AI_CUNI_ATJE shkruajti:
- SANTUCO shkruajti:
- o shekspiro paskemi te 2 te njejtin problem se edhe mua me ka shkuar larg dhe i them se nqs nuk vjen tani afer do ta marr oqeanin me not.
cer shekspiri eee... pastaj uen afer e kam e la... aq afer sa mu ka shpif hahah ehh si eshte bota....ca njerez e kan te dashuren afer dhe jan merzitur duke e pasur afer,ca te tjer e kan larg dhe do jepnin cdo gje ta kishin afer | |
|
SANTUCO
Numri i postimeve : 39 Age : 34 Registration date : 03/04/2008
| Titulli: Re: HISTORI PERSONALE... 21/5/2008, 5:39 pm | |
| - A.N.I. shkruajti:
- AI_CUNI_ATJE shkruajti:
- SANTUCO shkruajti:
cer shekspiri eee... pastaj uen afer e kam e la... aq afer sa mu ka shpif hahah ehh si eshte bota....ca njerez e kan te dashuren afer dhe jan merzitur duke e pasur afer,ca te tjer e kan larg dhe do jepnin cdo gje ta kishin afer Po ti A.N.I ca do beje nqs te dashurin do e kishe larg?do jepje gjithcka qe ta kishe afer? | |
|
A.N.I.
| Titulli: Re: HISTORI PERSONALE... 21/5/2008, 9:45 pm | |
| patjeter qe do beja gjithcka....dashuria e vertet te vjen vetem nje here ne jete,dhe duhet vleresuar me shume se gjithcka tjeter..s'do e mendoja 2 here te jepja gjithcka qe ta kisha afer
mund ta di kush dreqin ma kishte modifikuar repliken???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Edituar pėr herė tė fundit nga A.N.I. nė 8/6/2008, 3:29 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
A.N.I.
| Titulli: Re: HISTORI PERSONALE... 31/5/2008, 4:15 am | |
| - legend_boy shkruajti:
- bravo bravo me pelqen shume ti je kopja shekspirit mor lal
cfar kopje thua ti !!!!!!!!!! un personalisht do e rendisja te parin,pas tij do rendisja shekspirin!!!!!!! e kam sinqerisht kte,jo thjesht per te te bere qefin.. bravo | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: HISTORI PERSONALE... | |
| |
|