| Shkruaj nje poezi | |
|
+30Kitty DarkAngel GLADIATORI_VERDHEBLU_ULTR Ferrari **ViCtOrY** stigmata toni montana dankan del piero elvis pablo_escobar Greta JennY_Valo pasion cobain devil princess didi xhesib rexhi 50 rebel xhen shefi jurgeni elda El_ninjo AI_CUNI_ATJE azrael Mikona fefe_metallica Ermagedon 34 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
devil princess
Numri i postimeve : 1067 Age : 32 Registration date : 10/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 26/2/2008, 10:44 pm | |
| KARAMELE ZANA VJEN NGA TIRANA NGA TIRANA NE PESHKOPI CA NR DO TI UNA DUA TRESHIN MACJA KAPI VESHIN VESHI U KEPUT MACJA RA NE KOLLTUK KOLLTUKU U SHEMB MACJA U TREMB TRENI U NIS MACJA U GRIS TRENI NDALOI MACJA SHPETOI | |
|
| |
fefe_metallica
Numri i postimeve : 1517 Age : 33 Registration date : 23/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 26/2/2008, 11:12 pm | |
| | |
|
| |
Greta
Numri i postimeve : 560 Age : 32 Registration date : 25/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 26/2/2008, 11:14 pm | |
| oh kete poezine e devil princess e recitoja shpesh kur kam qen ne kopesht ka kohe kjo pse se ksihe degjuar noi her ti adi qe ben ate pyetjen? | |
|
| |
fefe_metallica
Numri i postimeve : 1517 Age : 33 Registration date : 23/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 26/2/2008, 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Ermagedon
Numri i postimeve : 1630 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 27/2/2008, 12:12 am | |
| | |
|
| |
JennY_Valo
Numri i postimeve : 424 Age : 33 Registration date : 20/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 27/2/2008, 3:41 pm | |
| mos u bej lemsh ti re se te besoj une por per nje cast mendova per ty. une te vazhdoj me investigimet e mia apo do vazhdosh vet ti?? po lere ore gocen se ka ren keq ne sevda...hahahaha | |
|
| |
azrael
Numri i postimeve : 752 Age : 32 Registration date : 24/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 27/2/2008, 6:18 pm | |
| keni dal nga tema!!!!!!!!!kthejuni prape. | |
|
| |
jurgeni
Numri i postimeve : 1432 Age : 33 Registration date : 19/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 29/2/2008, 1:01 am | |
| sa do e thoja :D | |
|
| |
pablo_escobar
Numri i postimeve : 294 Age : 34 Registration date : 28/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 1/3/2008, 8:05 pm | |
| - Mikona shkruajti:
- E mora zemren time
E ndava ne dy pjese Nje pjese ta dhashe ty Si kujtim te dashurise te mbese
Mijera enderra per ty i thura Neteve te pagjuma ne vetmi Veē ty te doja i dashur Ne zemren time ishe veē ti
Ti luajte me ndjenjat e mia e vrave shpirtin tim si nje gote e kristalte me theve ēdo enderrim
Tani me thua se me do Kerkon dhe gjysmen tjeter te zemres sime Mos u lodh mos u mundo Ajo tashme u be therrime
E nese te dukem e ftohte e syte e mi s'kane me shkelqim e ke fajin ti i dashur qe u talle me dashurine Me thuaj lule, kush valle, Syve trishtim ju paska hedhur? Qiellin tend, kush e ka vrare? Diellin tend kush e ka vjedhur?
Kush ta vodhi ty blerimin!? Vjeshta ndoshta, apo, kush!? Mbi ata sy, kush guxoi! Te hidhte uje porsi mbi prush?
Ne qofsha une, qofsha mallkuar Le te paguaj per te gjitha Ne ferr te digjem perveluar Se te dashuroja sdita. (se kam bere une ne fakt, kusherira ime) a e mban mend, kur dilnim te dy neper lendina, mua me pelqenin lulet, kurse ty,kokaina. | |
|
| |
elvis
Numri i postimeve : 4 Age : 34 Registration date : 03/03/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 3/3/2008, 3:40 pm | |
| Tek ecnim buze detit ti me pyete : sa me dashuron .???????????? Une duke te pare ne syte e bukur e pa te folur ktheva koken duke pare detin ne pafundesin e tije. | |
|
| |
elvis
Numri i postimeve : 4 Age : 34 Registration date : 03/03/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 3/3/2008, 3:42 pm | |
| I ulur buze detit rri dhe mendoj Fetyra jote me shfaqet dhe e veshtroj mundohem te prek te ledhatoj por ti me zhdukesh e me ste shikoj.
O engjell i bukur me e mira ne ket bot per ty jo vetem syri por dhe zemra derdhka LOT. | |
|
| |
AI_CUNI_ATJE
Numri i postimeve : 967 Age : 37 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 3/3/2008, 3:49 pm | |
| Pa ty kjo jetė me duket e ashper,pa ty qdo gjė me duket e vdekur,pa ty edhe dita ska mbarim,pa ty dhe yjet nuk kan te njejtin shkelqim.Pa ty vetem trishtim ka ne syt e mi,pa ty ndjehem gjithnji ne vetmi,pa ty jeten nuk me pelqen ta jetoj,pa ty vetem vdekjen e imagjinoj. | |
|
| |
AI_CUNI_ATJE
Numri i postimeve : 967 Age : 37 Registration date : 08/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 3/3/2008, 3:49 pm | |
| Nese heshtim te dy bashke edhe heshtja ka dy sy jane syte e zemres time qe te shohin vetem ty.Nese sta them dot me fjale se sa te dashuroj gjith fajin e ka natyra qe si dha zemres goje. | |
|
| |
devil princess
Numri i postimeve : 1067 Age : 32 Registration date : 10/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 3/3/2008, 4:26 pm | |
| TE ISHE DIELL UNE PER TY BEHESHA QIELL TE ISHE DET UNE PER TY BEHESHA FLETE PO CFAJ KAM UNE TE SHNDERROHEM NE WC PER NJE M*T SI TY | |
|
| |
del piero
Numri i postimeve : 234 Age : 34 Registration date : 04/03/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 7/3/2008, 6:39 pm | |
| Bishti i maces plot me lesh, lexo letren e mos qesh. Kur ta shohish macen mbi dru kape per bishti e mendo per mu. | |
|
| |
del piero
Numri i postimeve : 234 Age : 34 Registration date : 04/03/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 7/3/2008, 6:40 pm | |
| Nese me tradhton tu prishte telefoni, kur te dalesh te rruga te shkelte kamijoni. Nese nuk me do, te vrafte perendia, kur te dalesh te udhekryqi mos u kethefsh te shpia! | |
|
| |
El_ninjo
Numri i postimeve : 526 Age : 34 Registration date : 01/02/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 7/3/2008, 10:48 pm | |
| CELESI KOPIL Celesi turret ne gjykate, dhembet mpreh porsi shpate,zgjat turirin si urith: -Pse kopil,-shton urte e bute,- pse jo brava prostitute? | |
|
| |
dankan
Numri i postimeve : 8 Age : 35 Registration date : 30/01/2008
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:51 pm | |
| Fundi
Ky eshte fundi Mike terheqese Ky eshte fundi Mikja ime e vetme, fundi I projekteve tona, fundi I gjithe realitetit egzistent, fundi Asnje siguri as goditje te befasishme, fundi Syte e mi nuk do te puthin me te tutė Perpiqu te imagjinosh Lirine e shfrenuar Kerkimin e deshperuar Te prekjes te nje te panjohuri Ne nje toke te shkrete Vuajtja jote endet ne kerkim ushqimi Nder tokave anti-krisht Midis shikimeve idiote e femijesh te cmendur I gjithe gjeneracioni i ri eshte i cmendur Dhe nuk ben tjeter vecse te prese permbytjet e veres Rreziku ben si spond per qytetin Te leshuar drejt autostrades perendimore Ne kurrizin e shpifur te gjarperit Deri tek liqeni Liqeni mijevjecar gjarperi eshte i gjate Shtate milje Mos ki frike nga ai Eshte i vjeter, ka reflekse te ngadalta Dhe lekurat e ngrira Perendimi eshte zgjidhja me e mire Eshte toka e drejte Transferohemi atje dhe nuk mendojme per kusurin Autobuzi blu I bjen notave te thirrjes Autobuz i trishtuar Germezon timbrat e senjalit tone Ku dreqin do na coje shoferi Vrasesi u zgjua para mengjesit Veshi cizmet Dhe vodhi nje maske ne galerine e gjerave te vjetra Keshtu i maskuar vertitej neper koridore Duke kalur nga foleja e motres Dhe nga strofkulla e vellait Sillej midis salloneve Me ne fund gjeti deren e duhur Dhe pergjoi brenda "Baba?" "PO bir!" "Dua te vras!" "Nene dua te ...!" Hajde shpirt shfrytezo kete rast me ne Mos e le te iki Merre kete fat me ne Dhe leshohu midis kraheve te sedileve te autobuzit blu Autobuz blu, autobuz i trishte Ky eshte fundi, mikja ime terheqese Jemi ne fund, mikja ime, fundi Me vjen keq te te hap prangat Edhe pse do te kishe prere duart, se sa te me ndiqje Ja ku fiken qeshjet dhe genjeshtrat jo-ofenduese Skaduan netet e lejuara per te vdekur Ky eshte me te vertete fundi ... | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:52 pm | |
| Thenie nga Jim Morrison
Kur nga gjumi do zgjohesh dhe nuk do shohesh me diellin: O do te kesh vdekur, o je dielli vete! (Jim Morrison)
Ne se do te jetosh tere jeten duke u terhequr zvarre si nje krimb, me mire ngrihu dhe vdis!(Jim Morrison)
E vetmja menyre per tu ndjere dikush, eshte te jesh vetvetja!(Jim Morrison)
Me mire nje e vertete e trishtuar, sesa nje genjeshter e bukur.(Jim Morrison)
Jeto jeten minut per minut , sikur te ishte i fundit!(Jim Morrison)
Nje dite qaja , sepse nuk kisha kepuce! Por kur pashe dike pa kembe pushova se qari!(Jim Morrison)
Thone qe duke gabuar , meson! Atehere lermeni te gaboj!(Jim Morrison)
Nuk mund te thuhet qe ke jetuar, nese me pare nuk ke provuar ate qe eshte e ndaluar!(Jim Morrison)
Kush nuk njeh dhimbjen, nuk mund te qesh mbi ate qe vuan!(Jim Morrison)
Dyshimet i krijon liria!(Jim Morrison)
Endrrat jane si yjet, mjafton te ngresh koken lart dhe jane gjithmone atje!(Jim Morrison)
Kur te vdes do te iki ne parajse, sepse ferrin e kam jetuar!(Jim Morrison)
Nuk ka rendesi nese dicka eshte e vertete, e rendesishmja te besosh!(Jim Morrison) | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:53 pm | |
-E mendoj veten si nje qenie te ndjeshme, por me nje shpirt kllouni qe me detyron te perdhos momentet me te rendesishme te jetes sime. Nje hero i rreme, nje shaka qe perendite me kane bere.
-Buzeqesh edhe pse buzeqeshja juaj eshte e trishtueshme, sepse me e trishtueshme se nje buzeqeshje e trishtueshme, eshte trishtimi kur s'buzeqesh kurre.
-Preferoj te digjem shpejt,sesa te shuhem ngadale!
-Asnjeri nga ne nuk ka nje pale krah, por vetem kush enderron meson te fluturoj!
-Mos fol kurre per paqe dhe dashuri: Nje burre ka provuar dhe e kane gozhduar! | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:53 pm | |
| E DI SE ĒBEJ
ĒBEN TI KETU? ĒDO? A DESHE MUZIKE? NE MUND TE MUZIKTOJME
POR TI DO ME SHUME TI DO DIĒ DHE DIKE TE RI A KAM TE DREJTE? MENDOJ SE PO E DI SE ĒDO TI DO EKSTAZE DESHIRE DHE ENDRRA
GJERAT QE NUK JANE KREJTESISHT ASHTU SIĒ DUKEN UNE TE UDHEHEQI KENDEJ, AI TE TERHEQ ANDEJ NUK PO I KENDOJ NJE VASHE IMAGJINARE PO TE FLAS TY, VETES SIME LE TA RIKRIJOJME BOTEN PALLATI I SHTATZENISE PO DIGJET
SHIKO. PERCILLE SI DIGJET NGROHU NE THENGJILLIN E VALE
JE TEPER E RE PER TE QENE E MOSHUAR DHE SKE NEVOJE PER TE TE KESHILLUAR DO TI SHOHESH GJERAT ASHTU SIĒ JANE TI ME PERPIKMERI E DI SE ĒBEJ GJITHĒKA | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:54 pm | |
Ndonjehere nuk mjafton nje jete per te fshire nje moment, por mjafton nje moment per te fshire nje jete.
Te jetosh pa provuar, do te thote te qendrosh me dyshimin se do t'ia kishe dale.
Pas gjakut te tij, gjeja me e mire qe mund te bej nje mashkull, eshte te derdh nje pike loti.
Ka nga ata qe presin shiun per te mos qare vetem.
Vetmia eshte te degjosh eren dhe te mos mundesh tua tregosh te tjereve.
Te jesh ne humor nuk do te thote patjeter te jesh i lumtur, nganjehere ke nevoje te qeshesh, te besh shaka, per te mos ndjere se brenda ke deshire te qash.
Nqs je i trishtuar dhe do te vdesesh, mendo per ata qe kane vdekur e deshen te jetonin, por duhet te vdisnin.
Shpirti i nje njeriu eshte i fshehur ne shikimin e tij, prandaj kemi frike te na shohin ne sy.
Nuk eshte i forte ai qe nuk bie, por ai qe bie e ka fuqine te ringrihet.
Mos u pendo per dicka qe ke bere, sepse kur e ke bere ke qene i lumtur.
Jeto cdo gje te vogel te jetes tende, sepse nje dite, keto gjera te vogla do te te duken te medha.
Jeta eshte nje aventure e madhe nga e cila askush nuk ka dale i gjalle.
Do te ndaloj se dashuruari atehere kur nje piktor shurdh do te mund te pikturoje zhurmen e renies se nje petali trendafili mbi dyshemene prej kristali te nje keshtjelle qe ska ekzistuar kurre.
Nqs te thone se dashuria eshte nje enderr, enderro por mos u cudit nese zgjohesh duke qare.
Mos jeto me friken se do te vdesesh, por vdis me gezimin qe ke jetuar.
Cdo njeri prej nesh ka nje pale krahe, por vetem kush enderron meson te fluturoje. | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:55 pm | |
| FUQI
Unė mund tė bllokoj tokėn nė Trajektoren e saj. Isha unė ai qė hoqi makinat blu.
Unė mund tė bėhem i padukshėm apo i vogėl. Unė mund tė bėhem gjigand & i pasur dhe tė arrij gjėrat mė ekstreme. Unė mund tė ndryshoj ecjen e natyrės. Unė mund udhėtoj kudo nė hapsirė dhe nė kohė. Unė mund tė zgjoj tė vdekurit. Unė mund tė ndej gjėrat e botėve tė tjera, nė thellėsi tė mendjes sime, & tė mendjes tė tė tjerėve.
Unė mundem.
Unė jam. | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:55 pm | |
| BALADA E MORRISONIT
Errėsirė. Natė Po digjem qė tju ndrit Tju shihni njėri-tjetrit pak fytyrat Tu shquani sendeve mė mirė ngjyrat Se bota ėshtė e vogėl Dhe jeta ėshtė e gjatė
Errėsirė. Natė E dashur, Po digjem pambarim Sa tė jetojnė peshqit
detet
dheu Akujt milionavjeēarė tė Antarktidės Do digjem ti tregoj ndėrgjegjen Amerikės.
E dashur, ēome lart posi pishtar Tė lutem, ngremė ti kėshtu Pėrmbi ēdo grataēiel! Po digjem unė njė
Tek djegin mijėra nxėnės nė Vietnam Ku flaka shkon nė qiell.
E dashur, a mė njeh? Jam Morrisoni yt
Po Morrisoni jam.
Mė shpjer ti gjithkund! Nė Majami dhe nė Alaska. Futmė kėshtu siē jam Urė nė flakė Galeritė e thella nė Nevada Ku lozin me kėrpudha Xhonsonėt maskeradė
Jam njė kamin i ndezur Por ti prej frikės mos mu zbeh Ty, jo
sdo tė pėrzhit aspak Digjem veē ti tregoj ndėrgjegjen Amerikės
Tė lutem ngremė sa mė lart.
E dashur! Kur tė mė djegė zjarri sytė Ti do tė zbulosh sa bukur ndritin yjtė
E dashur! Kur tė bėhem hi dhe pluhur Ti do ta ndjesh me ēmall tė paskam puthur
E dashur! Kur tė mos ma dėgjosh mė zėnė Ti do ta shohėsh sa njeri
kam qėnė. | |
|
| |
dankan
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi 8/3/2008, 1:56 pm | |
1. Prapa ēdo loje ekziston ideali i vdekjes.
2.Te gjithe kerkojne nje mik, por asnje nuk provon te behet i tille.
3. Po u zgjove ne mengjes dhe nuk e pe diellin ose dielli je ti, ose ke vdekur.
4. Perse nuk na lejojne te dashurojme ...X vjeē kur mund te vdesim ne ēdo moshe?!
5. Nuk ju kerkova une te me lindni, ndaj me lini te jetoj. -
6. Dikush pret shiun per te mos qare vetem. -
7. Jeta eshte veē nje enderr ne rrugen e vdekjes
8. Uroj qe kur te vdes te shkoj ne parajse, sepse ferrin e jetova ketu. -
9. Dashuria eshte gezimi i qenies 2, tmerri qe mbetesh 1, frika qe behesh 3. -
10. Nese juve ju mugon dikush ne bote, per mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL!
11. Mos qaj!!! Sepse ne bote ekziston gjithnje nje person qe jeton per buzeqeshjen tende. - Shume e vertete edhe per mua ne fakt dhe e di qe kam nje person te tille | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Shkruaj nje poezi | |
| |
|
| |
| Shkruaj nje poezi | |
|